1:a advent hemma hos Kicki

Idag är det 1:a advent och juntan var hemma hos Kicki. När vi kommer in så luktar det glögg, vilken tur jag var verkligen sugen på det just idag. Och inte vilken glögg som helst utan starkvins glögg.  Vi kom genast igång med att prata glömde nästan bort att sätta oss vid bordet och äta. Kicki bjöd på kyckling med ädelostsås. det var väldigt gott. Vi pratade om julen, julklappar, barn och karlar ja allt det vi brukar prata om. Sedan åt vi mina saffranssemlor med lingogrädde, det låter inte gott men jag lovar det är verkligen gott. 

Vi pratar lite om vad vi ska göra med vra pengar ca 3500:- / pers ska vi bjuda med våra karlar. det lutar åt elitloppet i maj men det har gått många vindar än så vi får väl se. Men nått ska vi göra iallafall med våra karlar. Det roliga är att när vi startade denna junta så skulle dom starta en whiskeyklubb, men den har ännu inte kommit igång.
 
Tiden bara rinner iväg och det är dax för att boka ett nytt datum för nästa träff. Nästa gång kommer vi att vara hemma hos Marina den 21 dec kl 17,00

Längtar redan till vi ses igen. Kram på er alla // Jenny




Lena i mobilen, Kicki undrar om vinet redan är slut.

Saffrans semlor med lingongrädde



 

Hemma hos Jenny 2 nov

Idag var vi hemma hos mig ( Jenny ) Det var länge sedan vi såg nu. Sist var i sep pga sjukdom och resan till Turkiet. Lena skulle äntligen få komma iväg på en utlandsresa med sina 3 barn. Jag hade tipsat henne om ett jättefint ställe som verkligen var barnsäkert och man kunde koppla utav. Lena var verkligen värd denna resa med sina barn. Men lite avis är man ju, hon är ju så mycket brunare än vi blekfisar som var kvar här hemma.

Så det blev mycket prat alla hade så mycket att säga men tiden går så fort när vi träffas, hoppas att alla hann berätta allt. Jag kan tyvärr inte skriva vad vi prata om eftersom det stannar inom juntan.

Idag bjöd jag på plankstek, vi drack vin & åt kladdkaka som Maya hade gjort, gott gott!



Kladkaka alá Maya

RSS 2.0