Om 316 dagar ska Juntan åka till AMSTERDAM, Tjohoo!

2009-06-23 @ 22:54:37

Kunde inte hålla mig. Jag var tvungen att kolla upp lite bilder och fakta om Amsterdam


Amsterdam
är Nederländernas största stad, den officiella huvudstaden (den nederländska regeringen befinner sig dock i Haag). Staden har 750 000 invånare. Ungefär 50 procent av befolkningen har utländsk bakgrund. Enligt 2008 års Cost of Living Survey ligger Amsterdam på 25:e plats när det gäller dyraste städer att bo i.

Staden har över 50 museer och de mest kända är Rijksmuseum, van Gogh-museet, Rembrandtmuseet, Anne Franks hus. Vidare är staden känd för alla sina kanaler och de många cyklar som holländarna använder för att transportera sig med. Amsterdam har den största gamla stan av alla Europas huvudstäder, där det finns många kanaler och små gator.

Amsterdam räknas som världens mest liberala stad. Staden är också känd för sin rika cykelkultur; det finns mer än 700 000 cyklar i staden.

Strax utanför Amsterdam ligger en av Europas mest trafikerade flygplatser, nämligen Schiphol.


Kommentarer
Postat av: Ida

Hej!

Ingen har väl missat att den finns en hel del männskor som tjänar pengar på sin blogg. Jag är numera en av dem, det kan du också bli. Vad sägs om att få massa pengar inbetalt på kontot i slutet av varje månad?



På denna sida: http://www.plusikassan.se/index.php?advertiser=13099, kan du bli medlem GRATIS, och sedan börja tjäna pengar. Inte presentkort eller poäng som på de flesta sidor, utan rena pengar, som sedan sätts in på ditt bankkonto i slutet av månaden!

Du får även ta del av en hel del olika rabatter på massa olika internet-butiker!

Bli medlem alldeles GRATIS på en gång, och börja tjäna lite extra cash vettja! =)

2009-06-23 @ 23:02:51
URL: http://idabom.blogg.se/
Postat av: lena gyllenberg

Så kul att du så snabbt tog fram lite fakta. Jag längtar jättemycket att åka med er till Amsterdam. Kram på dig/er och tack för en trevlig kväll//Lena!

2009-06-24 @ 07:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0