Ingen junta i november, istället en överraskning till våra karlar.

2009-11-21 @ 16:09:51
Idag kl 10:45 skulle vi samlas på Aurum. Varför? Jo, vi skulle överraska våra underbara och snälla karlar. Vilka vi jo, Lena & Björn, Per & Marika, Kicki & Mats och sist men inte minst jag & Henke.
Tror och hoppas att våra karlar blev väldigt glada, den här kvällen är dom verkligen värda.
Efter en kopp morgonkaffe på Aurum så skulle färden börja. Vart? Jo till Piteå där första stoppet skulle ske. För ingen helg utan shopping. Så i Piteå hann vi kvinnor shoppa medans karlarna satt på en Pub. Efter shoppingen så var vi alla hungriga som vargar. Kinamat stog på menyn, smaskens.
Sedan gick färden vidare till Boden. Vi har just checkat in påHotell Bodensia och ligger nu på våra rum och slappar en stund. Karlarna verkar ska gå upp till Relaxan, vi kvinnor ska fixa till oss.
Vilken tur att man alltid har sin frisör med sig.
Sedan går färden vidare, denna gång med taxi till Wester Farm med julbord & julshow.
Alltså vilken helt underbar kväll vi har haft. Bara stämningen när man kommer innanför porten är ju helt obeskrivlig.
Julbordet var enormt med helt underbara olika smaker. Det fanns tom grisfötter men dom hoppade vi alla gärna över, usch.
Våra karlar skålar för kvällen och sina enormt snälla kvinnor. Som bjöd dom på denna underbara kväll. Undra nu vad dom kommer att hitta på för överraskning till oss? Hm!
Showen var helt klart se värd, den var jättebra. Och en tjej som även var med i körslaget tidigare var med och hennes röst fick en att få gåshud. Hon var så enormt duktig. Det är tjejen som står i mitten.
Showen var med andra ord jättebra. Men kvällen var ju inte slut när showen var slut. Den fortsatte in på sentimmarna. Här står vi och tittar på
Självklart hamnade några vid spelbordet.
Lena och Björn sitter och njuter.
Tillbaka på hotellet igen. Vi inväntar våra karlar som kommer med den andra taxin. Men vad gör dom? Jo, dom går in på Frasses. Gggrrrr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0